Moka je tu da Vam sve bude
"KRISTALNO ČISTO"

Moka je porodična kompanija koja je osnovana 2000. godine i specijalizovana je za pružanje stručnih i visokokvalitetnih usluga u oblasti održavanja higijene. Raspolažemo sa velikim brojem odgovornih i osposobljenih radnika za izvršenje svih zadatih ciljeva.

Naš moto je: Posle nas je kristalno čisto!

Profesionalno čišćenje i održavanje poslovnih objekata

Razvoj naše kompanije baziran je na kontinuiranom praćenju najnovijih zbivanja u oblasti higijene uz stalno osluškivanje potreba i želja naših klijenata. Želimo da našim poslovanjem postavimo visoke standarde u oblasti održavanja higijene objekata, za šta posedujemo ISO sertifikat 9001:2015. Naši klijenti u nama mogu pronaći sigurnog partnera koji je spreman da odgovori na sve zahteve.

“MOKA” Vas oslobađa svake brige vezane za odžavanje objekata. U mogućnosti smo da odgovorimo u jednom trenutku na bilo koju potrebu čišćenja Vašeg objekta.

Budimo u kontaktu

Usluge koje pružamo mogu biti realizovane u roku od 24h od Vašeg zahteva a u nekim slučajevima zavisi od hitnosti reagujemo odmah. Možemo Vam garantovati profesionalni odnos prema poverenim obavezama, stručnost i iskustvo u radu.

Pošaljite upit


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se